Strategie

Als je een ruim budget hebt, kun je een hele serie aan disciplines betrekken bij het opzetten, ontwerpen, bouwen en beheren van je wesite; adviseurs, marketeers, user experience (UX) ontwerpers, interactie ontwerpers enzovoort.

Dat kan ~ maar is niet noodzakelijk voor de gemiddelde website. En dat scheelt geld. Véél geld. Zorg dat je goed weet wat de doelstellingen van je website en je ambities voor de toekomst zijn. Samen met gezond verstand is dat een gezonde basis voor je website.

 

Nieuw of verherbouw

Als je al een ontwerp hebt, kan ik dat ‘pixel precies’ voor je bouwen als WordPress theme. Of als uitgangspunt gebruiken om een ontwerp te maken dat is geoptimaliseerd voor WordPress. Ook kan ik het ontwerp van je bestaande als uitgangspunt gebruiken voor een ‘ontwerp 2.0’. Start je met een schone lei, dan maken we in een aantal ontwerpsessies te ontwerp.

 

Alle devices

Natuurlijk moet je ontwerp geschikt zijn voor weergave van je site op alle devices die je bezoekers tegenwoordig gebruiken: desktop, tablet en mobiele telefoon (iPhone, iPad, Android, Blackberry, etc.). Hiervoor maken we gebruik van zogenaamd Responsive design: de weergave van je site past zich aan de beschibare ruimte aan. Op deze manier kun je je website eenvoudig op één plaats onderhouden en op alle apparaten zien. En natuurlijk is dit veel goedkoper dan afzonderlijke app’s voor iPhone, Ipad, Android etc laten maken.

 

Geoptimaliseerd voor WordPress

Een ontwerp dat voor WordPress is gemaakt respectievelijk geoptimaliseerd, zal goed gebruik maken van de componenten en functies die WordPress standaard biedt. En dat betekent gewoon dat je meer waar voor je geld krijgt. Vraag hier altijd naar als je elders een ontwerp laat maken!