Golfbeter

Update december 2018 – helaas is gebleken dat het concept van Golfbeter niet levensvatbaar is. De site is inmiddels afgesloten.

 

 

Golfbeter?

De meeste mensen slaan in de baan net iets anders dan op de driving range of tijdens een les. Dan kan veroorzaakt zijn door spanning, baanomstandigheden of een ongunstige bal ligging. Het kan echter ook dat je in de baan net anders beweegt en swingt. Met Golfbeter.nl kun je hier zicht op krijgen en gericht werken aan verbetering.

Hoe? Door heel eenvoudig een filmpje op te sturen en die te ten beoordelen door ons team van golf pro’s (PGA gekwalificeerd). Die kijken nauwkeurig naar je swing, geven feedback en tips voor verbetering.

Voor slechts €8,95 kun jij je eigen swing professioneel laten analyseren en voorzien van tips voor verbetering waarmee je gelijk aan de slag kunt.

 

Uitdaging

Een mooi concept!

En een uitdaging op te realiseren.
Want hoe zorg je er voor dat filmpjes kunnen worden ingestuurd, ook als er geen dekking is op de golf course?!
En hoe zorg je er voor dat er betaald wordt voor de video terugkoppeling.

 

Realisatie

Voor deze website is een pragmatische keuze gemaakt voor het gebruik van het zeer populaire Avada thema in combinatie met Gravity Forms en Pronamic iDEAL plugins voor de afhandeling van uploads en betalingen.