Meer-mogelijkheden

WordPress als CMS

Eén van de doelstellingen voor de vernieuwde website van MeerMogelijkheden was om de site inhoudelijk up-to-date te maken en er voor te zorgen dat dit ook zo zal blijven. Logisch dat er gekozen is voor een WordPress, omdat de eigenaar hiermee zelf de site kan onderhouden. Pagina’s aanpassen, berichten bijplaatsen? Na enige oefening prima zelfstandig te doen!

 

Responsive redesign

meer-mogelijkheden responsive

MeerMogelijkheden WelkomRechts is het design van de vorige versie van meer-mogelijkheden.nl te zien. Dit design is als uitgangspunt gebruikt om tot een nieuw, responsive design te komen. Het resultaat daarvan zie je hierboven; niet alleen de techniek maar ook het uiterlijk van de site is aangepast aan de huidige state-of-the-art. Op alle devices, van mobiel tot desktop, werkt de site nu goed en kan de bezoeker eenvoudig vinden wat hij zoekt.

 

Automatische agendaweergave

De agenda van de Managementproeverij wordt automatisch ververst wanneer een nieuwe proeverij wordt toegevoegd op de site van de Managementproeverij. Wel zo prettig voor de bezoeker, zorgeloos uit beheeroogpunt.