Rotterdam Dance Capital

Deelnemers, locaties en evenementen

In het laatste weekend van november 2011 werd het Rotterdam Dance Capital (RDC) georganiseerd. Een lang weekend vol met show, presentaties, workshops en meer, alles in het teken van Dans. Dat betekende een stortvloed  aan deelnemers, locaties en events. RDC wilde dit overzicht inzichtelijk maken voor bezoekers. En handig te onderhouden voor de organisatie zelf.

 

Plugin

Het bestaande theme werd uitgebreid met een maatwerk WordPress plugin voor de registratie van deelnemers, locaties en evenementen (met behulp van zogenaamde custom post types). Deze kunnen afzonderlijk van elkaar of juist in relatie tot elkaar op de website getoond worden. Dankzij de adminstratie kunnen alle gegevens eenvoudig door de organisatie zelf onderhouden worden.

 

Ondersteuning voor pimyourlife.nl

pimyourlife.nl

Na afloop van het Rotterdam Dance Event wilde de organisator zijn eigen website inrichten. Daarvoor schafte hij het commerciële thema Screen aan, dat veel mogelijkheden voor inrichting van portfolio, galerieën, etc. biedt. Eén ondersteuning-sessie was al voldoende om een aansprekende website te maken!