Soulce

Happy healthy people

Soulce helpt mensen om ‘happy healthy people‘ te worden. Verschillende Soulce trainers werken hieraan samen en geven trainingen, bieden coaching en verzorgen retraites.

Breed aanbod

Om het brede dienstenaanbod goed toegankelijk te maken voor de bezoeker zijn de (individuele en corporate) trainingen als uitgangspunt genomen. Maatwerk maakt het vervolgens mogelijk om gegevens uit agenda, getuigschriften en trainers in samenhang met de trainingen weer te geven. Hierdoor ziet de bezoeker steeds de informatie die relevant is voor een training. En het onderhoud van de site wordt hierdoor gekenmerkt door minimale inspanning bij maximale flexibiliteit.

Responsive design

De Webbouwmeester bouwt standaard responsive websites omdat het nu eenmaal een feit is dat bezoekers allerlei verschillende apparaten gebruiken om websites te bekijken. Met enkele kleine ingrepen kon het ontwerp voor soulce.nl hiervoor eenvoudig gebruikt worden. De site is nu dus goed te bekijken op zowel mobiel, tablet als desktop.

Soulce responsive

Call to action

Alle trainingen waarvoor de bezoeker kan boeken, zijn voorzien van de een inschrijfformulier dat dynamisch wordt getoond en gevuld door de programmatuur. Dit komt de user experience ten goede en maakt het beheer van de site eenvoudiger; gegevens worden op één plaats vastgelegd en daarna herhaaldelijk gebruikt waar van toepassing. Zo worden de items uit de agenda ook gebruikt om trainingsdata in het inschrijfformulieren te tonen.

Tweetalig

Last but not least is de site tweetalig uitgevoerd. Hiervoor is gebruik gemaakt van WordPress Multisite. Deze opzet garandeert 100% scheiding van alle taalafhankelijke elementen; niet alleen de tekst maar ook graphics en illustraties.