Websites vastgoedsector

Voor een marketing organisatie met specialisatie in de vastgoed branch realiseerde de Webbouwmeester een vijftal verschillende WordPress websites aan de hand van aangeleverde ontwerpen. De websites bevatten alle elementen die je kunt verwachten in deze branche. Twee hoogtepunten worden gevormd door de beeldvullende achtergrond en een klikbare kavelkaart.

Beeldvullende achtergrond

sb_imageVoor de beeldvullende weergave van achtergrond-afbeeldingen heeft de Webbouwmeester al vaak de zelf ontwikkelde plugin ingezet. Voor deze opdracht is de plugin uitgebreid met de mogelijkheid om gebruik te maken van miniaturen (thumbnails). Door een klik op de knop wordt de tekst van de pagina verborgen en de miniaturen onderaan de pagina getoond. Op deze manier kan de bezoeker (nog) beter naar de foto’s kijken.

[dwb_clear]

Klikbare kavelkaart

Met behulp van de jQuery plugin ImageMapster is een klikbare kavelkaart gemaakt waarmee bezoekers van de site informatie over de individuele kavels kunnen opvragen. Het zijn de variabele vormen van de kavels die een uitdaging vormen en de gerealiseerde oplossing uniek maken. De kavels worden in de WordPress administratie onderhouden. Per kavel worden de (pixel-) coordinaten opgegeven, aan de hand waarvan de klikbare kaart automatisch wordt gegenereerd.

Deze oplossing leent zich voor veel meer toepassingen.