Extra website om te oefenen

Al sinds jaren bestaat er een versie van WordPress waarmee meerdere, gescheiden websites met dezelfde installatie kunnen worden ondersteund. Deze WordPress variant bestond naast de standaard, single site versie. De overeenkomsten tussen beide versies waren groot. Net als de verschillen.

Maar… met de introductie van WordPress versie 3 bestaat er geen onderscheid meer tussen deze beide varianten! Dat betekent dat iedere WordPress installatie nu in de aard geschikt is om meer dan één site te ondersteunen. En dat kan ik mooi in het voordeel van mijn klanten gebruiken!

Wanneer je een nieuwe WordPress website laat maken, krijg je er standaard een tweede, lege website gratis bij. Deze extra website is bedoeld om je de gelegenheid te geven vertrouwd te raken met de werking van WordPress. Je kunt nu oefenen met publiceren van pagina’s, proberen foto’s en video toe te voegen etc. zonder dat dat op je ‘echte’ website zichtbaar is voor je bezoekers. Een uitgelezen manier om meer uit de mogelijkheden van je website te halen!