WordPress mobile apps

wordpress_mobile_apps

Al meer dan twee jaar zijn er mobile apps beschibaar voor WordPress op Android en iOs. Als je daar nog nooit naar hebt gekeken, moet je daar toch eens de tijd voor nemen want het is verrassend hoeveel je daar op eenvoudige wijze mee kunt doen. Bekijk de mogelijkheden op apps.wordpress.org en ga daarna na Google Play of the App market om je app te downloaden. Ook beschikbaar voor tablets.

 

Na de installatie van de app sluit je deze aan op je eigen website. Mijn klanten kiezen in dit geval voor de laatste optie ‘Add self-hosted WordPress blog’ maar je kunt de app ook op een WordPress.com blog aansluiten. Nadat je je keuze hebt gemaakt voor je het adres van je site in en je gebruikelijke gebruikersnaam en paswoord.

 

wordpress_app_1

 

Zodra je ingelogd bent kunt je direct aan de slag met het publiceren van nieuwe berichten en andere administratieve werkzaamheden. Vooral het publiceren van foto’s is nu kinderlijk eenvoudig geworden omdat je de camera van je mobiele telefoon kunt gebruiken vanuit de app.

 

wordpress_app_2

 

Een aanrader om gewoon eens te proberen!

Wil je meer met mobile apps kunnen doen? Of heb je een idee voor een concept dat je verder wilt ontwikkelen? Neem dan gewoon eens contact op met De Webbouwmeester voor een orienterend gesprek.