WordPress website Wetenschappelijk Bureau 50Plus

WordPress website met Buran theme

Het Wetenschappelijk Bureau 50Plus is, in haar eigen woorden, een onafhankelijk instituut dat zich richt op het ondersteunen van het politieke en ideologische debat. Ter vervulling van deze functie had Het Bureau behoefte aan een website. De Webbouwmeester adviseerde over de aanpak en realiseerde een WordPress website op basis van het commerciële theme Buran.

 

WordPress website voor het Wetenschappelijk Bureau 50Plus

 

Strak en Helder

De keuze voor en inrichting van het thema zijn gebaseerd op het uitgangspunt dat de site strak en helder dient te zijn. Zoals het de wetenschap betaamt, zou je kunnen zeggen. Grote afbeeldingen die de bezoeker naar kort en bondig geschreven artikelen voeren. Volledige rapporten in PDF formaat om te downloaden voor diegenen die alle details willen doorgronden.

 

Evenementen kalender

De site is ook uitgerust met de WordPress plugin Tribe events calendar voor het tonen van evenementen. Met deze plugin kunnen evenementen worden geadministreerd en in diverse formaten worden getoond. Het is ook mogelijk voor de bezoeker om naar eigen inzicht selecties van evenementen te maken.